Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kokkabilly FastFoot
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Waldvogel geeft een lange en hoge pass. Enzian speelt de bal door. Waldvogel heeft problemen om de bal te vangen. Bally is nu in balbezit. Bally geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Enzian is nu in balbezit. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch passt de bal met de wreef. Feller is nu in balbezit. Feller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pini probeert naar een medespeler te passen. Waldvogel speelt de bal door. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis onderschept slim de pass. Salis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Enzian heeft problemen om de bal te vangen. Stiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiel probeert naar een medespeler te passen. Feller rent richting de bal. Feller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Waser trapt de bal weg van het doel. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch passt de bal met de wreef. Feller rent richting de bal. Feller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Camenzind bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzind passt de bal met de wreef. Enzian speelt de bal door. Salis is nu in balbezit. Salis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokkabilly 43%, FastFoot 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kokkabilly - FastFoot 0:0

75e minuut.
Waser geeft de bal voor. Inworp. Hasler met een snelle inworp. Klungelig pakt Sermeter de bal. Sermeter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Eichhorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Feller is nu in balbezit. Met opzet legt Eichhorn zijn tegenspeler op de grond. Eichhorn krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bally rent richting de bal. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch met een sublieme pass. Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Feller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokkabilly 35%, FastFoot 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kokkabilly - FastFoot 0:0