Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern02 US Scorrano 86
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Schreier bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreier geeft de bal voor. Hügli probeert de bal met de borst te controleren. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas haalt uit met een fantastische trap. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kirsch passt de bal met de wreef. Tschopp heeft problemen om de bal te vangen. Imhof is nu in balbezit. Tschopp onderschept slim de pass. Tschopp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Herzig rent richting de bal. Kirsch onderschept slim de pass. Kirsch speelt de bal door. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hunger rent richting de bal. Stamm verovert de bal door een tackle van achteren. Herzig speelt de bal door. Stamm rent richting de bal. Stamm draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - US Scorrano 86 0:1

14e minuut.
Tschopp verovert de bal door een tackle van achteren. Tschopp passt de bal zonder na te denken. Clementi heeft problemen om de bal te vangen. Schreier is nu in balbezit. Schreier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Herzig onderschept slim de pass. Herzig passt de bal zonder na te denken. Colombo geeft een lange en hoge pass. Pfund is nu in balbezit. Pfund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Clementi rent richting de bal. Haas heeft problemen om de bal te vangen. Haas passt de bal zonder na te denken. Tschopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschopp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Clementi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas is nu in balbezit. Clementi onderschept slim de pass. Hügli is nu in balbezit. Hügli geeft een lange en hoge pass. Kronenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 50%, US Scorrano 86 50%.
FC Bayern02 - US Scorrano 86 0:1

58e minuut.
Schreier geeft een lange en hoge pass. Kirsch rent richting de bal. Kirsch speelt de bal door. Klungelig pakt Haas de bal. Haas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern02 - US Scorrano 86 1:1

89e minuut.
Giallanza is nu in balbezit. Giallanza geeft een lange en hoge pass. Rollmops probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Python bereikt de bal nog maar net als eerste. Python draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 41%, US Scorrano 86 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern02 - US Scorrano 86 1:1