Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Scorrano 86 FC Bayern02
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Scorrano 86 54%, FC Bayern02 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
US Scorrano 86 - FC Bayern02 0:0

46e minuut.
Herzig speelt de bal door. Pfund is nu in balbezit. Kirsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirsch krijgt een gele kaart. Pfund wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pfund kan niet meer verder spelen. Schreiber komt het veld opgelopen. Schreiber met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Python rent richting de bal. Herzig verovert de bal door een tackle van achteren. Herzig passt de bal zonder na te denken. Stamm is nu in balbezit. Stamm haalt uit met een fantastische trap. Kronenberg bokst de bal weg.

54e minuut.
Hügli geeft een lange en hoge pass. Haas probeert de bal aan de voet te houden. Rollmops schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rollmops krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Schreier geeft een lange en hoge pass. Kirsch rent richting de bal. Fivian met een sublieme pass. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Python heeft problemen om de bal te vangen. Hügli bereikt de bal nog maar net als eerste. Python tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Python krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Fivian speelt de bal door. Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm probeert naar een medespeler te passen. Herzig rent richting de bal. Herzig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig rent richting de bal. Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig is nu in balbezit. Herzig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiber rent richting de bal. Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig rent richting de bal. Herzig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Bayern02 1:0

88e minuut.
Fivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fivian passt de bal met de wreef. Herzig met een sublieme pass. Stamm is nu in balbezit. Stamm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Scorrano 86 56%, FC Bayern02 44%.
US Scorrano 86 - FC Bayern02 1:0