Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messi 123 FC Bayern02
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Isenschmid geeft een hoge lob. Küttel is nu in balbezit. Küttel geeft een hoge lob. Alves is nu in balbezit. Alves schiet op doel. Kronenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fink is nu in balbezit. Fink haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Schreier met de inworp. Isenschmid rent richting de bal. Haas onderschept slim de pass. Haas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Bayern02 0:1

18e minuut.
Müntschi probeert naar een medespeler te passen. Küttel rent richting de bal. Küttel speelt de bal door. Tschopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschopp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stiefel trapt de bal weg. Python kopt de bal weg. Leibundgut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tschopp is nu in balbezit. Tschopp haalt uit met een fantastische trap. Leibundgut heeft problemen om de bal te vangen. Tschopp onderschept slim de pass. Tschopp haalt uit met een fantastische trap. Baslx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Giallanza neemt de hoekschop. Doeltrap. Baslx trapt de bal weg van het doel. Haas rent richting de bal. Haas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FC Bayern02 0:2

29e minuut.
Fink is nu in balbezit. Fink geeft een hoge lob. Klungelig pakt Küttel de bal. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss geeft een hoge lob. Mahler heeft problemen om de bal te vangen. Alves is nu in balbezit. Alves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 53%, FC Bayern02 47%.
Messi 123 - FC Bayern02 0:2

53e minuut.
Müntschi rent richting de bal. Müntschi geeft een lange en hoge pass. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Python is nu in balbezit. Python met een sublieme pass. Kim is nu in balbezit. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Baslx trapt de bal weg van het doel. Mahler kopt de bal weg. Daar is Hunger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fink is nu in balbezit. Fink haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Freistoss zal de hoekschop nemen. Kronenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alves krijgt zijn hoofd ertegen. Kronenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Freistoss rent richting de bal. Giallanza onderschept slim de pass. Giallanza passt de bal met de wreef. Haas is nu in balbezit. Haas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Alves speelt de bal door. Freistoss rent richting de bal. Met opzet legt Kim zijn tegenspeler op de grond. Freistoss is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fink zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kronenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pfenniger geeft een hoge lob. Gruber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fink is nu in balbezit. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kronenberg met een sublieme pass. Giallanza probeert naar een medespeler te passen. Tschopp is nu in balbezit. Haas rent richting de bal. Haas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 42%, FC Bayern02 58%.
Messi 123 - FC Bayern02 0:2