Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern02 Messi 123
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Python is nu in balbezit. Isenschmid is nu in balbezit. Tschopp onderschept slim de pass. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Giallanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leibundgut is nu in balbezit. Giallanza verovert de bal door een tackle van achteren. Nuzzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Python rent richting de bal. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - Messi 123 0:1

32e minuut.
Kirsch is nu in balbezit. Kirsch met een sublieme pass. Küttel rent richting de bal. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 44%, Messi 123 56%.
FC Bayern02 - Messi 123 0:1

48e minuut.
Python passt de bal zonder na te denken. Stiefel rent richting de bal. Haas onderschept slim de pass. Haas draait met de bal, schiet en ... Baslx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern02 - Messi 123 1:1

61e minuut.
Klungelig pakt Müntschi de bal. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzolo maakt een afschuwelijke overtreding. Nuzzolo krijgt een gele kaart. Kirsch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kirsch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leibundgut rent richting de bal. Tschopp verovert de bal door een tackle van achteren. Tschopp draait met de bal, schiet en ... Baslx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Giallanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallanza geeft de bal voor. Python probeert naar een medespeler te passen. Tschopp rent richting de bal. Tschopp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - Messi 123 2:1

74e minuut.
Nuzzolo speelt de bal door. Freistoss rent richting de bal. Freistoss met een sublieme pass. Alves is nu in balbezit. Alves schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern02 - Messi 123 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 36%, Messi 123 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern02 - Messi 123 2:2