Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kokkabilly FC Lauretown
Normal Tactiek LucHs
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Bally rent richting de bal. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Eichhorn rent richting de bal. Glatz onderschept slim de pass. Glatz draait met de bal, schiet en ... Subiat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Camenzind verovert de bal door een tackle van achteren. Camenzind geeft een hoge lob. Keller rent richting de bal. Keller geeft de bal voor. Glatz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Morell geeft de bal voor. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ... Eichhorn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Eichhorn verovert de bal door een tackle van achteren. Eichhorn geeft een hoge lob. Morell kopt de bal weg. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Glatz probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Subiat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:1

14e minuut.
Salis rent richting de bal. Glatz onderschept slim de pass. Glatz passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Morell passt de bal in één keer door. Keller rent richting de bal. Keller passt de bal met de wreef. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Subiat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:2

19e minuut.
Schumacher passt de bal met de wreef. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ... Eichhorn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subiat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:3

26e minuut.
Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell geeft een hoge lob. Eichhorn heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Glatz kopt de bal weg. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher passt de bal zonder na te denken. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Morell rent richting de bal. Morell passt de bal zonder na te denken. Glatz is nu in balbezit. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz draait met de bal, schiet en ... Subiat bokst de bal weg. Eichhorn heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Morell met een sublieme pass. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch passt de bal met de wreef. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bally. Pfäffi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Camenzind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher krijgt zijn hoofd ertegen. Subiat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:4

36e minuut.
Keller geeft een lange en hoge pass. Schumacher kopt de bal weg. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Subiat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:5

39e minuut.
Schumacher is nu in balbezit. Bally is nu in balbezit. Vetsch maakt een afschuwelijke overtreding. Vetsch krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Morell speelt de bal door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichhorn is nu in balbezit. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fannin geeft een lange en hoge pass. Glatz kan de bal niet met de borst controleren. Glatz speelt de bal door. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokkabilly 82%, FC Lauretown 18%.
kokkabilly - FC Lauretown 0:6

56e minuut.
Morell controleert de bal met de borst. Morell probeert naar een medespeler te passen. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ... Subiat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:7

59e minuut.
Vetsch is nu in balbezit. Glatz rent richting de bal. Glatz passt de bal met de wreef. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Schumacher de bal onder controle te krijgen. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller speelt de bal door. Daar is Camenzind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Fannin de bal. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal met de wreef. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:8

71e minuut.
Sermeter met een sublieme pass. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Vetsch met een sublieme pass. Schumacher rent richting de bal. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:9

79e minuut.
Fannin geeft een lange en hoge pass. Bally kopt de bal weg. Kalt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pfäffi met een sublieme pass. Glatz is nu in balbezit. Paal!

82e minuut.
Fuchs is nu in balbezit. Fuchs passt de bal met de wreef. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:10

84e minuut.
Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Glatz de bal. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:11

87e minuut.
Vetsch speelt de bal door. Schumacher rent richting de bal. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kokkabilly - FC Lauretown 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokkabilly 80%, FC Lauretown 20%.
kokkabilly - FC Lauretown 0:12