Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown kokkabilly
LucHs Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
11% Spel op eigen helft 89%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Sermeter rent richting de bal. Sermeter passt de bal in één keer door. Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Glatz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Eichhorn de bal onder controle te krijgen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. Subiat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Morell speelt de bal door. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Subiat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camenzind is nu in balbezit. Glatz onderschept slim de pass. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 1:0

11e minuut.
Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Keller met een sublieme pass. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Schumacher controleert de bal met de borst. Schumacher passt de bal in één keer door. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 2:0

13e minuut.
Salis passt de bal zonder na te denken. Camenzind probeert de bal aan de voet te houden. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Subiat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Schumacher draait met de bal, schiet en ... Subiat speelt de bal door. Pfäffi kopt de bal weg. Klungelig pakt Glatz de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Camenzind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 3:0

26e minuut.
Pfäffi is nu in balbezit. Sermeter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pfäffi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pfäffi met een snel genomen vrije trap. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz passt de bal zonder na te denken. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Schumacher is nu in balbezit. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Subiat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Subiat trapt de bal weg van het doel. Pfäffi kopt de bal weg. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Enzian de bal. Glatz rent richting de bal. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Subiat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 4:0

33e minuut.
Fuchs rent richting de bal. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

38e minuut.
Glatz passt de bal met de wreef. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Camenzind probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 5:0

41e minuut.
Sermeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell onderschept slim de pass. Morell speelt de bal door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bally rent richting de bal. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch passt de bal in één keer door. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 11%, kokkabilly 89%.
FC Lauretown - kokkabilly 6:0

49e minuut.
Camenzind geeft een lange en hoge pass. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Subiat met een harde bal richting middenveld. Keller kopt de bal weg. Vetsch speelt de bal door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Schumacher passt de bal met de wreef. Vetsch rent richting de bal. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 7:0

55e minuut.
Sermeter passt de bal in één keer door. Glatz rent richting de bal. Glatz passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller speelt de bal door. Bally is nu in balbezit. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch passt de bal met de wreef. Subiat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glatz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 8:0

60e minuut.
Keller met een snelle inworp. Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell passt de bal in één keer door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ... Subiat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 9:0

65e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Glatz is nu in balbezit. Glatz geeft een lange en hoge pass. Subiat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 10:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Subiat trapt de bal weg van het doel. Keller kopt de bal weg. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel. Subiat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 11:0

75e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Eichhorn probeert de bal aan de voet te houden. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Keller de bal. Keller probeert naar een medespeler te passen. Vetsch met een sublieme pass. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pfäffi kopt de bal weg. Vetsch met een sublieme pass. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 12:0

84e minuut.
Vetsch passt de bal in één keer door. Eichhorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz onderschept slim de pass. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 13:0

87e minuut.
Morell rent richting de bal. Morell passt de bal zonder na te denken. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher schiet op doel. Subiat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 14:0

88e minuut.
Sermeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeter passt de bal met de wreef. Daar is Enzian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pfäffi kopt de bal weg. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch passt de bal in één keer door. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schumacher is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pfäffi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Glatz controleert de bal met de borst. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - kokkabilly 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 12%, kokkabilly 88%.
FC Lauretown - kokkabilly 15:0