Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FastFoot Messi 123
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Müntschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiel onderschept slim de pass. Stiel geeft de bal voor. Feller rent richting de bal. Feller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pfund passt de bal in één keer door. Vetsch heeft problemen om de bal te vangen. Vetsch met een sublieme pass. Klungelig pakt Feller de bal. Feller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baslx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Feller passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vetsch de bal. Nuzzolo rent richting de bal. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tarone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fink rent richting de bal. Fink draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Waldvogel is nu in balbezit. Mahler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldvogel maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Waldvogel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Waldvogel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Isenschmid de bal onder controle te krijgen. Vetsch rent richting de bal. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Feller is nu in balbezit. Feller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mahler neemt de hoekschop. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel. Waser verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FastFoot 50%, Messi 123 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FastFoot - Messi 123 0:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freistoss met de inworp. Faller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink onderschept slim de pass. Fink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rambo. Rambo krijgt een gele kaart. Fink is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nuzzolo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Alves passt de bal met de wreef. Fink is nu in balbezit. Faller rent richting de bal. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mahler met een sublieme pass. Faller is nu in balbezit. Fink onderschept slim de pass. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FastFoot 58%, Messi 123 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FastFoot - Messi 123 0:0