Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messi 123 FastFoot
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Pfenniger is nu in balbezit. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Feller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Eichhorn met een harde bal richting middenveld. Isenschmid kopt de bal weg. Daar is Rambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Waser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FastFoot 1:0

25e minuut.
Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Leibundgut bereikt de bal nog maar net als eerste. Feller verovert de bal door een tackle van achteren. Feller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messi 123 - FastFoot 1:1

29e minuut.
Faller probeert naar een medespeler te passen. Vetsch probeert de bal aan de voet te houden. Nuzzolo is nu in balbezit. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Doeltrap. Baslx trapt de bal weg. Faller kopt de bal weg. Feller rent richting de bal. Feller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Isenschmid onderschept slim de pass. Isenschmid speelt de bal door. Fink rent richting de bal. Fink draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 49%, FastFoot 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messi 123 - FastFoot 1:1

59e minuut.
Pfenniger met een snelle inworp. Isenschmid rent richting de bal. Isenschmid geeft een lange en hoge pass. Mahler is nu in balbezit. Mahler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Frei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faller is nu in balbezit. Met opzet legt Fink zijn tegenspeler op de grond. Fink krijgt een gele kaart. Faller wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Faller kan niet meer verder spelen. Von Gunten komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pfund rent richting de bal. Pfenniger verovert de bal door een tackle van achteren. Pfenniger geeft een hoge lob. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel. Eichhorn bokst de bal weg.

68e minuut.
Lerch is nu in balbezit. Isenschmid verovert de bal door een tackle van achteren. Isenschmid probeert naar een medespeler te passen. Alves is nu in balbezit. Alves schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Frei de bal onder controle te krijgen. Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Isenschmid passt de bal in één keer door. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Daar is Rambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahler speelt de bal door. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fink naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baslx trapt de bal weg. Isenschmid kopt de bal weg. Klungelig pakt Feller de bal. Feller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Nuzzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten onderschept slim de pass. Von Gunten passt de bal in één keer door. Vetsch rent richting de bal. Vetsch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nuzzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzolo probeert naar een medespeler te passen. Waser rent richting de bal. Alves onderschept slim de pass. Alves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - FastFoot 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 42%, FastFoot 58%.
Messi 123 - FastFoot 2:1