Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern02 boban
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Schreier rent richting de bal. Schreier met een sublieme pass. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas haalt uit met een fantastische trap. Tschopp springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gruber is nu in balbezit. Bühler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gruber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp schiet op doel. Schneeberger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern02 - boban 1:0

37e minuut.
Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas geeft een hoge lob. Schreier is nu in balbezit. Schreier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Isenschmid probeert naar een medespeler te passen. Python is nu in balbezit. Python probeert naar een medespeler te passen. Schreier is nu in balbezit. Schreier passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Schreier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarn is nu in balbezit. Schreier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schreier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 45%, boban 55%.
FC Bayern02 - boban 1:0

50e minuut.
Daar is Bühler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Python met een sublieme pass. Zarn rent richting de bal. Haas rent richting de bal. Haas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tschopp passt de bal met de wreef. Schreier is nu in balbezit. Schreier passt de bal met de wreef. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gruber geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarn met de inworp. Spielmann rent richting de bal. Spielmann geeft een hoge lob. Kronenberg bokst de bal weg. Bühler rent richting de bal. Bühler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern02 - boban 1:1

82e minuut.
Daar is Zarn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Python bereikt de bal nog maar net als eerste. Python passt de bal met de wreef. Schreier is nu in balbezit. Schreier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern02 30%, boban 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern02 - boban 1:1