Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown US Scorrano 86
LucHs Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Keller passt de bal met de wreef. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher passt de bal in één keer door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Herzig rent richting de bal. Morell onderschept slim de pass. Morell geeft een hoge lob. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Keller geeft een hoge lob. Glatz kopt de bal weg. Manfreda rent richting de bal. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Hügli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Manfreda geeft de bal voor. Morell kopt de bal weg. Meichtry speelt de bal door. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Meichtry kopt de bal weg. Fivian met een sublieme pass. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Manfreda probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Colombo rent richting de bal. Pfäffi verovert de bal door een tackle van achteren. Pfäffi met een sublieme pass. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz passt de bal in één keer door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel. Eymann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Keller de bal. Keller geeft een hoge lob. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eymann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

28e minuut.
Morell passt de bal zonder na te denken. Clementi heeft problemen om de bal te vangen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. Eymann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 2:0

28e minuut.
Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz passt de bal in één keer door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Meichtry rent richting de bal. Meichtry passt de bal in één keer door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Manfreda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eymann bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keller geeft een hoge lob. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schumacher rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 3:0

37e minuut.
Meichtry met een sublieme pass. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher met een sublieme pass. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Meichtry bereikt de bal nog maar net als eerste. Meichtry passt de bal in één keer door. Glatz rent richting de bal. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 11%, US Scorrano 86 89%.
FC Lauretown - US Scorrano 86 3:0

48e minuut.
Meichtry onderschept slim de pass. Meichtry geeft een hoge lob. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Eymann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 4:0

49e minuut.
Glatz passt de bal met de wreef. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz is nu in balbezit. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Imhof heeft problemen om de bal te vangen. Imhof onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keller zal de hoekschop nemen. Glatz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 5:0

54e minuut.
Morell is nu in balbezit. Morell probeert naar een medespeler te passen. Meichtry met een sublieme pass. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller geeft een hoge lob. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ... Eymann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 6:0

60e minuut.
Rollmops geeft de bal voor. Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Glatz de bal. Glatz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 7:0

63e minuut.
Morell onderschept slim de pass. Daar is Meichtry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meichtry speelt de bal door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Keller met een snelle inworp. Morell is nu in balbezit. Morell geeft een hoge lob. Schumacher maakt een snoekduik en kopt de bal. Eymann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 8:0

67e minuut.
Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell passt de bal met de wreef. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Eymann probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
Pfäffi is nu in balbezit. Colombo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pfäffi. Pfäffi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Meichtry passt de bal in één keer door. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda geeft een hoge lob. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 9:0

75e minuut.
Morell onderschept slim de pass. Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell met een sublieme pass. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Keller neemt de hoekschop. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz geeft een lange en hoge pass. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Eymann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Keller is nu in balbezit. Pfund verovert de bal door een tackle van achteren. Pfund passt de bal met de wreef. Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell geeft een hoge lob. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Morell met een sublieme pass. Herzig probeert naar een medespeler te passen. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 10:0

83e minuut.
Klungelig pakt Hügli de bal. Pfäffi verovert de bal door een tackle van achteren. Pfäffi passt de bal zonder na te denken. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 11:0

84e minuut.
Clementi speelt de bal door. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz geeft een hoge lob. Meichtry rent richting de bal. Meichtry haalt uit met een fantastische trap. Eymann bokst de bal weg. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz schiet op doel. Eymann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 12:0

86e minuut.
Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm passt de bal zonder na te denken. Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz onderschept slim de pass. Glatz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - US Scorrano 86 13:0

88e minuut.
Imhof kopt de bal weg. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda geeft een lange en hoge pass. Meichtry probeert de bal aan de voet te houden. Meichtry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 20%, US Scorrano 86 80%.
FC Lauretown - US Scorrano 86 13:0