Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Scorrano 86 FC Lauretown
Normal Tactiek LucHs
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 42.8
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Keller passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher passt de bal met de wreef. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. Eymann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Eymann probeert naar een medespeler te passen. Meichtry kopt de bal weg. Fivian met een sublieme pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pfund speelt de bal door. Keller is nu in balbezit. Keller probeert naar een medespeler te passen. Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch speelt de bal door. Manfreda rent richting de bal. Glatz onderschept slim de pass. Glatz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Morell speelt de bal door. Keller met een sublieme pass. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher geeft een lange en hoge pass. Glatz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:1

13e minuut.
Meichtry is nu in balbezit. Colombo begaat een overtreding. Meichtry raakt geblesseerd tijdens het duel. Meichtry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schumacher kopt de bal weg. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:2

18e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eymann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:3

19e minuut.
Morell geeft een hoge lob. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz speelt de bal door. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Meichtry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morell probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:4

25e minuut.
Keller passt de bal met de wreef. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz passt de bal in één keer door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Imhof trapt de bal weg van het doel. Hügli kopt de bal weg. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Clementi geeft de bal voor. Daar is Morell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morell geeft de bal voor. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vetsch rent richting de bal. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:5

32e minuut.
Meichtry verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz is nu in balbezit. Hügli rent richting de bal. Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz draait met de bal, schiet en ... Eymann bokst de bal weg.

41e minuut.
Schumacher kopt de bal weg. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz onderschept slim de pass. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Scorrano 86 82%, FC Lauretown 18%.
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:6

48e minuut.
Hügli probeert de bal aan de voet te houden. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch passt de bal zonder na te denken. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:7

56e minuut.
Glatz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manfreda de bal onder controle te krijgen. Schumacher geeft een hoge lob. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Herzig controleert de bal met de borst. Morell is nu in balbezit. Morell geeft een lange en hoge pass. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Rollmops probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch met een sublieme pass. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Keller geeft een hoge lob. Fivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch rent richting de bal. Vetsch geeft een lange en hoge pass. Eymann bokst de bal weg.

66e minuut.
Morell verovert de bal door een tackle van achteren. Morell geeft een hoge lob. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:8

68e minuut.
König rent richting de bal. Kalt is nu in balbezit. Kalt geeft de bal voor. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:9

72e minuut.
Vetsch is nu in balbezit. Vetsch met een sublieme pass. Imhof is nu in balbezit. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Keller geeft een hoge lob. Klungelig pakt Clementi de bal. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Eymann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:10

78e minuut.
Vetsch is nu in balbezit. Vetsch passt de bal in één keer door. Glatz rent richting de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch speelt de bal door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Eymann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:11

83e minuut.
Klungelig pakt Glatz de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ... Manfreda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meichtry neemt de hoekschop. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:12

83e minuut.
Stamm heeft problemen om de bal te vangen. Meichtry is nu in balbezit. Stamm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamm krijgt een gele kaart. Meichtry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meichtry met een snel genomen vrije trap. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Meichtry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell onderschept slim de pass. Morell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meichtry met de inworp. Morell is nu in balbezit. Morell geeft de bal voor. Schumacher maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Scorrano 86 83%, FC Lauretown 17%.
US Scorrano 86 - FC Lauretown 0:12