Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kreisliga United Torpedo Wadenkrampf
4-4-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42.7 gemiddelde waardering 20.2
zeer goed Schieten slecht
goed Passen hopeloos
solide Verdedigen waardeloos


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaspa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban geeft de bal voor. Jícha springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tărşolea kopt de bal weg. Klungelig pakt Clown de bal. Fayet is nu in balbezit. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea geeft een hoge lob. Rüfenacht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horovăţ krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk passt de bal met de wreef. Jícha is nu in balbezit. Jícha draait met de bal, schiet en ... Clown probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Schmid heeft problemen om de bal te vangen. Jícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochsner maakt een afschuwelijke overtreding. Jícha raakt geblesseerd tijdens het duel. Horovăţ komt bij de bal en schiet. Rüfenacht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Jícha verovert de bal door een tackle van achteren. Jícha speelt de bal door. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Rimmer de bal. Horovăţ is nu in balbezit. Ochsner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochsner krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Vidarsson onderschept slim de pass. Vidarsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Clown de bal. Jícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jícha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Som de bal. Vidarsson is nu in balbezit. Vidarsson passt de bal in één keer door. Jícha rent richting de bal. Jícha schiet op doel. Rüfenacht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tărşolea passt de bal met de wreef. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban geeft een lange en hoge pass. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Rüfenacht bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolarczyk geeft een hoge lob. Jícha springt en kopt de bal. Rüfenacht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Torpedo Wadenkrampf 1:0

30e minuut.
Manfreda speelt de bal door. Tellenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Jícha onderschept slim de pass. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Rüfenacht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Torpedo Wadenkrampf 2:0

33e minuut.
Grunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunda geeft een lange en hoge pass. Horovăţ speelt de bal door. Jícha rent richting de bal. Jícha schiet op doel. Paal! Rüfenacht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Stolarczyk met een sublieme pass. Grunda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Horovăţ de bal onder controle te krijgen. Jícha is nu in balbezit. Jícha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ochsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban met een sublieme pass. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Jícha kopt de bal weg. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ met een sublieme pass. Jícha rent richting de bal. Jícha haalt uit met een fantastische trap. Rüfenacht bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 26%, Torpedo Wadenkrampf 74%.
Kreisliga United - Torpedo Wadenkrampf 2:0

46e minuut.
Buryta komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Buryta geeft de bal voor. Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Som bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson onderschept slim de pass. Vidarsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Clown probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tărşolea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buryta controleert de bal met de borst. Buryta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković geeft de bal voor. Schmid heeft problemen om de bal te vangen. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Torpedo Wadenkrampf 3:0

56e minuut.
Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schmid de bal. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Grunda onderschept slim de pass. Grunda geeft de bal voor. Tărşolea met een sublieme pass. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban onderschept slim de pass. Ban probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea geeft een lange en hoge pass. Rüfenacht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Torpedo Wadenkrampf 4:0

75e minuut.
Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea passt de bal met de wreef. Daar is Horovăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Rüfenacht trapt de bal weg van het doel. Vidarsson kopt de bal weg. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gaspa geeft de bal voor. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea passt de bal in één keer door. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Torpedo Wadenkrampf 5:0

83e minuut.
Clown rent richting de bal. Clown geeft een lange en hoge pass. Daar is Buryta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryta schiet op doel. Rüfenacht probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Horovăţ heeft problemen om de bal te vangen. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid geeft een hoge lob. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vidarsson kopt de bal weg. Daar is Schmid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel. Rüfenacht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Torpedo Wadenkrampf 6:0

88e minuut.
Manfreda met een sublieme pass. Daar is Tellenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ schiet op doel. Rüfenacht bokst de bal weg.

89e minuut.
Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban passt de bal zonder na te denken. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea geeft de bal voor. Horovăţ springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Torpedo Wadenkrampf 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 11%, Torpedo Wadenkrampf 89%.
Kreisliga United - Torpedo Wadenkrampf 7:0