Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mauricio 89 Fc Pnugnoboom
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide passt de bal zonder na te denken. Fröhlin is nu in balbezit. Fröhlin schiet op doel. Sachs probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Schär bereikt de bal nog maar net als eerste. Schär probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baumann de bal. Heide rent richting de bal. Heide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Fc Pnugnoboom 1:0

20e minuut.
Zuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffi passt de bal in één keer door. Sachs probeert naar een medespeler te passen. Gilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilgen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Meichtry met de inworp. Baumann rent richting de bal. Baumann passt de bal zonder na te denken. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mauricio 89 47%, Fc Pnugnoboom 53%.
mauricio 89 - Fc Pnugnoboom 1:0

60e minuut.
Schär is nu in balbezit. Schär met een sublieme pass. Fröhlin rent richting de bal. Fröhlin haalt uit met een fantastische trap. Daar is Sachs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Fc Pnugnoboom 2:0

67e minuut.
Christ bereikt de bal nog maar net als eerste. Christ passt de bal zonder na te denken. Daar is Gilgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilgen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Thalmann geeft een lange en hoge pass. Baumann is nu in balbezit. Fröhlin verovert de bal door een tackle van achteren. Heide rent richting de bal. Heide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gärtner passt de bal met de wreef. Ganzoni kan de bal niet met de borst controleren. Thalmann probeert naar een medespeler te passen. Fröhlin rent richting de bal. Fröhlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mauricio 89 56%, Fc Pnugnoboom 44%.
mauricio 89 - Fc Pnugnoboom 2:0