Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pnugnoboom mauricio 89
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


20e minuut.
Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heide rent richting de bal. Heide probeert naar een medespeler te passen. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann schiet op doel. Jäggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pnugnoboom - mauricio 89 0:1

23e minuut.
Christ geeft een hoge lob. Inworp. Meichtry met de inworp. Ganzoni is nu in balbezit. Ganzoni geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Pnugnoboom - mauricio 89 1:1

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jäggi trapt de bal weg van het doel. Daar is Ganzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Schär, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schär probeert naar een medespeler te passen. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. Jäggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pnugnoboom - mauricio 89 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pnugnoboom 38%, mauricio 89 62%.
Fc Pnugnoboom - mauricio 89 1:2

49e minuut.
Di Vito geeft de bal voor. Christ is nu in balbezit. Meichtry schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meichtry krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gilgen onderschept slim de pass. Ganzoni rent richting de bal. Gilgen is nu in balbezit. Gilgen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thormann de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pnugnoboom 56%, mauricio 89 44%.
Fc Pnugnoboom - mauricio 89 1:2