Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pnugnoboom FC Freebirds
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 31
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Füllemann is nu in balbezit. Füllemann schiet op doel. Klungelig pakt Baumann de bal. Füllemann rent richting de bal. Füllemann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sachs met een sublieme pass. Mischler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischler passt de bal met de wreef. Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Baumann de bal. Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen probeert naar een medespeler te passen. Lechner heeft problemen om de bal te vangen. Lechner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Füllemann verovert de bal door een tackle van achteren. Füllemann probeert naar een medespeler te passen. Lechner is nu in balbezit. Lechner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pnugnoboom - FC Freebirds 0:1

33e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Füllemann verovert de bal door een tackle van achteren. Füllemann passt de bal in één keer door. Lechner is nu in balbezit. Lechner schiet op doel. Jäggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De la Crux rent richting de bal. Füllemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Füllemann probeert naar een medespeler te passen. Lechner rent richting de bal. Lechner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pnugnoboom 66%, FC Freebirds 34%.
Fc Pnugnoboom - FC Freebirds 0:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nyfenegger komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Mischler passt de bal in één keer door. Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen speelt de bal door. Klungelig pakt Nyfenegger de bal. Nyfenegger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Simmen is nu in balbezit. Meichtry is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simmen. Meichtry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baumann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Mischler passt de bal zonder na te denken. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp geeft de bal voor. Füllemann rent richting de bal. Füllemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pnugnoboom - FC Freebirds 0:2

78e minuut.
Räss rent richting de bal. Gabenthuler onderschept slim de pass. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp geeft een lange en hoge pass. Füllemann rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pnugnoboom 72%, FC Freebirds 28%.
Fc Pnugnoboom - FC Freebirds 0:2