Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kreisliga United Fc Pnugnoboom
4-4-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 18.8
very good Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Gärtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk onderschept slim de pass. Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson geeft een lange en hoge pass. Di Vito kopt de bal weg. Jäggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Grunda geeft een hoge lob. Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson geeft de bal voor. Horovăţ heeft problemen om de bal te vangen. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 1:0

8e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban passt de bal met de wreef. Sachs rent richting de bal. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Jäggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 2:0

10e minuut.
Baumann rent richting de bal. Stolarczyk onderschept slim de pass. Stolarczyk passt de bal in één keer door. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk geeft een lange en hoge pass. Di Vito probeert de bal met de borst te controleren. Buryta rent richting de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 3:0

16e minuut.
Vidarsson onderschept slim de pass. Horovăţ rent richting de bal. Sachs bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 4:0

20e minuut.
Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk geeft een lange en hoge pass. Buryta rent richting de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Jäggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 5:0

26e minuut.
Pache geeft de bal voor. Inworp. Tărşolea met de inworp. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel. Jäggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 6:0

29e minuut.
Tărşolea speelt de bal door. Ban geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sachs de bal. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 7:0

33e minuut.
Vidarsson onderschept slim de pass. Vidarsson geeft de bal voor. Buryta kopt de bal weg. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft een lange en hoge pass. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel. Jäggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk passt de bal met de wreef. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Jäggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 17%, Fc Pnugnoboom 83%.
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 8:0

49e minuut.
Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ passt de bal met de wreef. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Meichtry verovert de bal door een tackle van achteren. Meichtry geeft een hoge lob. Ban geeft de bal voor. Horovăţ kan de bal niet met de borst controleren. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Jäggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Grunda probeert de bal aan de voet te houden. Gilgen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grunda. Grunda krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Baumann is nu in balbezit. Stolarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Vidarsson de bal. Vidarsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gilgen verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarczyk speelt de bal door. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel. Jäggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 9:0

65e minuut.
Baumann rent richting de bal. Ban is nu in balbezit. Ban passt de bal zonder na te denken. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 10:0

66e minuut.
Ganzoni met een sublieme pass. Daar is Gilgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryta rent richting de bal. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 11:0

69e minuut.
Baumann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruiz rent richting de bal. Horovăţ begaat een overtreding. Horovăţ krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Stolarczyk geeft de bal voor. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 12:0

77e minuut.
Stolarczyk kopt de bal weg. Horovăţ heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Sachs ... Strafschop! Horovăţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Horovăţ legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Vidarsson onderschept slim de pass. Vidarsson geeft een hoge lob. Tărşolea met een sublieme pass. Buryta is nu in balbezit. Buryta geeft een hoge lob. Jäggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Stolarczyk geeft een hoge lob. Sachs geeft een hoge lob. Daar is Pache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea geeft een lange en hoge pass. Buryta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gaspa met een snelle inworp. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban passt de bal met de wreef. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 13:0

89e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban geeft een hoge lob. Buryta kopt de bal weg. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 23%, Fc Pnugnoboom 77%.
Kreisliga United - Fc Pnugnoboom 13:0