Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mauricio 89 Torpedo Wadenkrampf
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Schär passt de bal in één keer door. Heide rent richting de bal. Som rent richting de bal. Heide onderschept slim de pass. Heide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Thalmann passt de bal in één keer door. Heide speelt de bal door. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröhlin verovert de bal door een tackle van achteren. Fröhlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tellenbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schmid rent richting de bal. Schmid geeft de bal voor. Fröhlin rent richting de bal. Fröhlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Torpedo Wadenkrampf 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mauricio 89 48%, Torpedo Wadenkrampf 52%.
mauricio 89 - Torpedo Wadenkrampf 1:0

50e minuut.
Schär bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellenbach onderschept slim de pass. Tellenbach passt de bal met de wreef. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mauricio 89 - Torpedo Wadenkrampf 1:1

63e minuut.
Daar is Klein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klein geeft de bal voor. Daar is Rimmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Thalmann met een sublieme pass. Som geeft een hoge lob. Jeanneret heeft problemen om de bal te vangen. Manfreda rent richting de bal. Manfreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Torpedo Wadenkrampf 1:2

81e minuut.
Schär bereikt de bal nog maar net als eerste. Som onderschept slim de pass. Rimmer met een sublieme pass. Manfreda rent richting de bal. Manfreda schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mauricio 89 60%, Torpedo Wadenkrampf 40%.
mauricio 89 - Torpedo Wadenkrampf 1:2