Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Wadenkrampf mauricio 89
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Inworp. Jaberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide draait met de bal, schiet en ... Fröhlin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rimmer met een sublieme pass. Schär bereikt de bal nog maar net als eerste. Schär met een sublieme pass. Daar is Heide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Schär, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schär geeft een lange en hoge pass. Heide kopt de bal weg. Fröhlin rent richting de bal. Fröhlin schiet op doel. Rüfenacht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Widmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Widmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Widmer krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Schär zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fröhlin de bal. Fröhlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Widmer rent richting de bal. Tellenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Tellenbach geeft de bal voor. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda draait met de bal, schiet en ... Neu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Wadenkrampf 47%, mauricio 89 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Wadenkrampf - mauricio 89 0:0

59e minuut.
Schmid rent richting de bal. Fröhlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid begaat een overtreding. Fröhlin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fröhlin kan niet meer verder spelen. Bodenmann komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Widmer met een snelle inworp. Jaberg is nu in balbezit. Fayet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fayet krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Som met een snelle inworp. Rimmer probeert naar een medespeler te passen. Bodenmann rent richting de bal. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Schmid geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuffi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klein passt de bal zonder na te denken. Manfreda is nu in balbezit. Tellenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Wadenkrampf 61%, mauricio 89 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Wadenkrampf - mauricio 89 0:0