Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
goncalo2005 Futsal-Sporting
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Trachsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher rent richting de bal. Stettler is nu in balbezit. Trachsel onderschept slim de pass. Trachsel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Futsal-Sporting 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Marazzi de bal. Maissen is nu in balbezit. Germann rent richting de bal. Maissen verovert de bal door een tackle van achteren. Maissen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Stettler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trachsel verovert de bal door een tackle van achteren. Trachsel passt de bal in één keer door. Hubacher is nu in balbezit. Hubacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Futsal-Sporting 2:0

29e minuut.
Marazzi heeft problemen om de bal te vangen. Pfander probeert naar een medespeler te passen. Maissen is nu in balbezit. Maissen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Futsal-Sporting 2:1

43e minuut.
Vailati geeft de bal voor. Klungelig pakt Hubacher de bal. Trachsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Trachsel haalt uit met een fantastische trap. Ponte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Futsal-Sporting 3:1

44e minuut.
Morocutti met een sublieme pass. Maissen heeft problemen om de bal te vangen. Trachsel verovert de bal door een tackle van achteren. Trachsel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goncalo2005 54%, Futsal-Sporting 46%.
goncalo2005 - Futsal-Sporting 3:1

48e minuut.
Maissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Möckli onderschept slim de pass. Plüss begaat een overtreding. Plüss krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Stettler passt de bal in één keer door. Plüss is nu in balbezit. Plüss passt de bal in één keer door. Morocutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Von Steiger trapt de bal weg van het doel. Plüss rent richting de bal. Gämperle begaat een overtreding. Gämperle krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Germann rent richting de bal. Germann passt de bal met de wreef. Hubacher is nu in balbezit. Hubacher draait met de bal, schiet en ... Ponte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Futsal-Sporting 4:1

71e minuut.
Germann heeft problemen om de bal te vangen. Maissen is nu in balbezit. Maissen probeert naar een medespeler te passen. Morocutti is nu in balbezit. Morocutti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maggetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graser is nu in balbezit. Graser geeft de bal voor. Morocutti heeft problemen om de bal te vangen. Morocutti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goncalo2005 54%, Futsal-Sporting 46%.
goncalo2005 - Futsal-Sporting 4:1