Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Freebirds mauricio 89
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Widmer bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Crux verovert de bal door een tackle van achteren. De la Crux probeert naar een medespeler te passen. Füllemann rent richting de bal. Füllemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Neu trapt de bal weg van het doel. Mischler kopt de bal weg. Daar is Tschopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De la Crux passt de bal in één keer door. Christ rent richting de bal. Lechner probeert naar een medespeler te passen. Füllemann rent richting de bal. Füllemann haalt uit met een fantastische trap. Neu bokst de bal weg.

30e minuut.
Tschopp rent richting de bal. Tschopp geeft een lange en hoge pass. Daar is Thormann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechner rent richting de bal. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Neu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freebirds - mauricio 89 1:0

33e minuut.
De la Crux passt de bal zonder na te denken. Simmen is nu in balbezit. Simmen passt de bal zonder na te denken. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner schiet op doel. Neu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mischler passt de bal zonder na te denken. Tschopp geeft een hoge lob. Füllemann rent richting de bal. Füllemann draait met de bal, schiet en ... Neu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freebirds - mauricio 89 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Freebirds 27%, mauricio 89 73%.
FC Freebirds - mauricio 89 2:0

50e minuut.
Mischler heeft problemen om de bal te vangen. Heide is nu in balbezit. Heide passt de bal zonder na te denken. Fröhlin is nu in balbezit. Fröhlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freebirds - mauricio 89 2:1

50e minuut.
Nyfenegger komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Simmen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nyfenegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyfenegger schiet op doel. Thormann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freebirds - mauricio 89 3:1

59e minuut.
Thormann is nu in balbezit. Simmen verovert de bal door een tackle van achteren. Simmen passt de bal met de wreef. Füllemann is nu in balbezit. Füllemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freebirds - mauricio 89 4:1

62e minuut.
Nyfenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyfenegger haalt uit met een fantastische trap. Widmer heeft problemen om de bal te vangen. De la Crux is nu in balbezit. De la Crux geeft de bal voor. Neu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Füllemann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freebirds - mauricio 89 5:1

70e minuut.
De la Crux kopt de bal weg. Füllemann is nu in balbezit. Jeanneret is nu in balbezit. Füllemann verovert de bal door een tackle van achteren. Füllemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freebirds - mauricio 89 6:1

77e minuut.
Simmen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nyfenegger de bal. Thormann verovert de bal door een tackle van achteren. Simmen onderschept slim de pass. Simmen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tschopp geeft een hoge lob. De la Crux rent richting de bal. Jaberg begaat een overtreding. Jaberg krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Widmer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De la Crux met een snelle inworp. Mischler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischler geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freebirds - mauricio 89 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Freebirds 40%, mauricio 89 60%.
FC Freebirds - mauricio 89 7:1