Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mauricio 89 Kreisliga United
Normal Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten very good
poor Passen good
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Fröhlin de bal. Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk speelt de bal door. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ schiet op doel. Neu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vidarsson met een snelle inworp. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk passt de bal in één keer door. Vidarsson heeft problemen om de bal te vangen. Vidarsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:1

9e minuut.
Christ rent richting de bal. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel. Neu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Jeanneret kopt de bal weg. Schär heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea probeert naar een medespeler te passen. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:2

15e minuut.
Tărşolea geeft de bal voor. Widmer heeft problemen om de bal te vangen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ schiet op doel. Neu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ban passt de bal in één keer door. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann is nu in balbezit. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ passt de bal zonder na te denken. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ... Paal! Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel. Neu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Buryta rent richting de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Neu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Neu met een harde bal richting middenveld. Stolarczyk kopt de bal weg. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Buryta de bal. Jeanneret bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta onderschept slim de pass. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Inworp. Stolarczyk met de inworp. Thalmann is nu in balbezit. Vidarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vidarsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:3

32e minuut.
Vidarsson passt de bal met de wreef. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea met een sublieme pass. Buryta rent richting de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gaspa verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspa probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea met een sublieme pass. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neu trapt de bal weg van het doel. Stolarczyk kopt de bal weg. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stolarczyk onderschept slim de pass. Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Buryta is nu in balbezit. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Schär rent richting de bal. Ban speelt de bal door. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Buryta de bal. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mauricio 89 77%, Kreisliga United 23%.
mauricio 89 - Kreisliga United 0:4

48e minuut.
Horovăţ is nu in balbezit. Jeanneret bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanneret passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Horovăţ de bal. Horovăţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:5

51e minuut.
Jaberg is nu in balbezit. Vidarsson onderschept slim de pass. Vidarsson geeft een hoge lob. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Christ bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea probeert naar een medespeler te passen. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Jeanneret de bal. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neu trapt de bal weg van het doel. Vidarsson kopt de bal weg. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Horovăţ speelt de bal door. Christ bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta onderschept slim de pass. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Neu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:6

60e minuut.
Inworp. Gaspa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft een lange en hoge pass. Horovăţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:7

63e minuut.
Birlic geeft een hoge lob. Horovăţ is nu in balbezit. Widmer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horovăţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horovăţ legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Neu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:8

64e minuut.
Klungelig pakt Christ de bal. Schär bereikt de bal nog maar net als eerste. Schär geeft een hoge lob. Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson geeft de bal voor. Neu bokst de bal weg. Buryta rent richting de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:9

66e minuut.
Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vidarsson geeft de bal voor. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:10

71e minuut.
Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban met een sublieme pass. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea geeft een lange en hoge pass. Horovăţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Neu bokst de bal weg. Jeanneret rent richting de bal. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Neu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Buryta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Kreisliga United 0:11

76e minuut.
Schär probeert de bal aan de voet te houden. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tărşolea geeft een lange en hoge pass. Schär probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ban kopt de bal weg. Daar is Horovăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeanneret rent richting de bal. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mauricio 89 83%, Kreisliga United 17%.
mauricio 89 - Kreisliga United 0:11