Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Äntlikicker goncalo2005
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Germann speelt de bal door. Trachsel is nu in balbezit. Trachsel met een sublieme pass. Hubacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Äntlikicker 55%, goncalo2005 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Äntlikicker - goncalo2005 0:0

46e minuut.
Hubacher speelt de bal door. Gämperle is nu in balbezit. Biaggi speelt de bal door. Hubacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Incora probeert naar een medespeler te passen. Gaspoz rent richting de bal. Kammer rent richting de bal. Incora rent richting de bal. Incora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vailati geeft een lange en hoge pass. Frischknecht rent richting de bal. Meisel is nu in balbezit. Hubacher onderschept slim de pass. Hubacher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Meisel verovert de bal door een tackle van achteren. Trachsel verovert de bal door een tackle van achteren. Trachsel probeert naar een medespeler te passen. Hubacher rent richting de bal. Hubacher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Äntlikicker - goncalo2005 0:1

73e minuut.
Trachsel passt de bal met de wreef. Hubacher rent richting de bal. Lozza rent richting de bal. Hubacher verovert de bal door een tackle van achteren. Hubacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Messer rent richting de bal. Messer geeft de bal voor. Daar is Marazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mara is nu in balbezit. Mara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Äntlikicker - goncalo2005 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Äntlikicker 48%, goncalo2005 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Äntlikicker - goncalo2005 1:1