Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futsal-Sporting fc sahara Ma
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Kuschler geeft een hoge lob. Brügger probeert de bal aan de voet te houden. Manfreda probeert naar een medespeler te passen. Jaccard is nu in balbezit. Jaccard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stettler met de inworp. Kuschler is nu in balbezit. Fuhrer verovert de bal door een tackle van achteren. Jaccard is nu in balbezit. Jaccard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich speelt de bal door. Häfliger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaccard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaccard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pfander geeft een lange en hoge pass. Di Zio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morocutti is nu in balbezit. Morocutti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futsal-Sporting - fc sahara Ma 1:0

45e minuut.
Izzo passt de bal zonder na te denken. Brügger is nu in balbezit. Kuschler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuschler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futsal-Sporting 49%, fc sahara Ma 51%.
Futsal-Sporting - fc sahara Ma 1:0

51e minuut.
Ehrlich geeft de bal voor. Inworp. Pfander met een snelle inworp. Maissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maissen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jaccard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaccard passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maggetti de bal. Fuhrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futsal-Sporting 46%, fc sahara Ma 54%.
Futsal-Sporting - fc sahara Ma 1:0