Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kreisliga United fc sahara Ma
4-4-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 19.9
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
Vidarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horovăţ geeft een hoge lob. Häfliger probeert de bal met de borst te controleren. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Luder de bal. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel. Vanetta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - fc sahara Ma 1:0

13e minuut.
Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea geeft een lange en hoge pass. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ schiet op doel. Vanetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Di Zio geeft de bal voor. Vidarsson heeft problemen om de bal te vangen. Vidarsson passt de bal in één keer door. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolarczyk met een snelle inworp. Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson geeft de bal voor. Buryta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - fc sahara Ma 2:0

24e minuut.
Tărşolea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buryta rent richting de bal. Häfliger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Häfliger krijgt een gele kaart. Buryta raakt geblesseerd tijdens het duel. Horovăţ neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ schiet op doel. Vanetta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Di Zio geeft een lange en hoge pass. Ban probeert de bal aan de voet te houden. Tărşolea speelt de bal door. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stolarczyk speelt de bal door. Daar is Vidarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidarsson speelt de bal door. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Vanetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Häfliger is nu in balbezit. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea speelt de bal door. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ... Vanetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Luder de bal onder controle te krijgen. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel. Vanetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft een lange en hoge pass. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Vanetta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - fc sahara Ma 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 30%, fc sahara Ma 70%.
Kreisliga United - fc sahara Ma 3:0

47e minuut.
Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ehrlich de bal onder controle te krijgen. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - fc sahara Ma 4:0

48e minuut.
Daar is Gaspa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic geeft een hoge lob. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Stolarczyk is nu in balbezit. Manfreda rent richting de bal. Stolarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manfreda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Manfreda kan niet meer verder spelen. Volery komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Di Zio geeft een hoge lob. Tărşolea probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ is nu in balbezit. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Volery speelt de bal door. Saluz geeft een lange en hoge pass. Daar is Horovăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryta is nu in balbezit. Buryta schiet op doel. Vanetta bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Di Zio kopt de bal weg. Volery rent richting de bal. Fuhrer speelt de bal door. Buryta rent richting de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluz geeft een lange en hoge pass. Vidarsson kopt de bal weg. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - fc sahara Ma 5:0

63e minuut.
Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson passt de bal met de wreef. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ schiet op doel. Vanetta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - fc sahara Ma 6:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saluz met de inworp. Stolarczyk geeft een hoge lob. Buryta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - fc sahara Ma 7:0

68e minuut.
Grunda is nu in balbezit. Grunda geeft de bal voor. Klungelig pakt Di Zio de bal. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Saluz passt de bal in één keer door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban probeert naar een medespeler te passen. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban met een sublieme pass. Buryta is nu in balbezit. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Saluz onderschept slim de pass. Saluz geeft een lange en hoge pass. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Vanetta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - fc sahara Ma 8:0

80e minuut.
Ehrlich is nu in balbezit. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea geeft de bal voor. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Saluz onderschept slim de pass. Saluz passt de bal zonder na te denken. Vidarsson rent richting de bal. Vidarsson geeft een hoge lob. Buryta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Vidarsson speelt de bal door. Buryta rent richting de bal. Buryta probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 22%, fc sahara Ma 78%.
Kreisliga United - fc sahara Ma 8:0