Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
goncalo2005 Torpedo Wadenkrampf
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Tellenbach onderschept slim de pass. Tellenbach passt de bal met de wreef. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht schiet op doel. Rüfenacht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Vailati passt de bal met de wreef. Gämperle is nu in balbezit. Gämperle speelt de bal door. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Rüfenacht bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Klein de bal. Klein probeert naar een medespeler te passen. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda schiet op doel. Von Steiger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Torpedo Wadenkrampf 0:1

31e minuut.
Rimmer verovert de bal door een tackle van achteren. Rüfenacht onderschept slim de pass. Ochsner verovert de bal door een tackle van achteren. Hubacher rent richting de bal. Hubacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
goncalo2005 - Torpedo Wadenkrampf 1:1

31e minuut.
Rüfenacht raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trachsel komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Fayet verovert de bal door een tackle van achteren. Vailati rent richting de bal. Vailati geeft de bal voor. Hubacher rent richting de bal. Hubacher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rimmer is nu in balbezit. Rimmer geeft de bal voor. Vailati rent richting de bal. Manfreda verovert de bal door een tackle van achteren. Manfreda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Von Steiger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Senti met een snelle inworp. Tellenbach is nu in balbezit. Tellenbach passt de bal in één keer door. Daar is Manfreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goncalo2005 50%, Torpedo Wadenkrampf 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
goncalo2005 - Torpedo Wadenkrampf 1:1

56e minuut.
Vailati geeft een lange en hoge pass. Hubacher rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fayet. Fayet krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Möckli is nu in balbezit. Möckli geeft de bal voor. Hubacher is nu in balbezit. Hubacher haalt uit met een fantastische trap. Clown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle geeft een hoge lob. Rimmer is nu in balbezit. Hubacher verovert de bal door een tackle van achteren. Hubacher haalt uit met een fantastische trap. Rüfenacht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goncalo2005 44%, Torpedo Wadenkrampf 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
goncalo2005 - Torpedo Wadenkrampf 1:1