Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Wadenkrampf goncalo2005
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Rüfenacht raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trachsel komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Fayet passt de bal met de wreef. Tellenbach rent richting de bal. Tellenbach passt de bal in één keer door. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Möckli rent richting de bal. Tellenbach onderschept slim de pass. Tellenbach probeert naar een medespeler te passen. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Klungelig pakt Vailati de bal. Vailati probeert naar een medespeler te passen. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher verovert de bal door een tackle van achteren. Hubacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Wadenkrampf - goncalo2005 0:1

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Senti met de inworp. Tellenbach is nu in balbezit. Tellenbach geeft een lange en hoge pass. Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Wadenkrampf 43%, goncalo2005 57%.
Torpedo Wadenkrampf - goncalo2005 0:1

51e minuut.
Inworp. Klein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tellenbach speelt de bal door. Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Rimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher onderschept slim de pass. Hubacher haalt uit met een fantastische trap. Clown probeert de bal aan de voet te houden. Rüfenacht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Wadenkrampf - goncalo2005 0:2

72e minuut.
Som met een sublieme pass. Klungelig pakt Manfreda de bal. Tellenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda schiet op doel. Von Steiger bokst de bal weg.

85e minuut.
Inworp. Som met een snelle inworp. Senti rent richting de bal. Senti geeft een lange en hoge pass. Klein kopt de bal weg. Von Steiger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Wadenkrampf 45%, goncalo2005 55%.
Torpedo Wadenkrampf - goncalo2005 0:2