Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Äntlikicker Fc Pnugnoboom
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Baumann geeft een lange en hoge pass. Meichtry bereikt de bal nog maar net als eerste. Meichtry passt de bal met de wreef. Gilgen rent richting de bal. Gilgen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Baumann geeft de bal voor. Meisel rent richting de bal. Meisel met een sublieme pass. Gilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilgen draait met de bal, schiet en ... Jaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Nobs geeft een lange en hoge pass. Incora kopt de bal weg. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic rent richting de bal. Popovic schiet op doel. Jäggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Äntlikicker 44%, Fc Pnugnoboom 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Äntlikicker - Fc Pnugnoboom 0:0

52e minuut.
Ganzoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gilgen de bal. Lozza verovert de bal door een tackle van achteren. Ganzoni rent richting de bal. Ganzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Meisel geeft een lange en hoge pass. Incora rent richting de bal. Incora passt de bal in één keer door. Popovic is nu in balbezit. Popovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Baumann de bal. Incora verovert de bal door een tackle van achteren. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Incora rent richting de bal. Incora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Äntlikicker 63%, Fc Pnugnoboom 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Äntlikicker - Fc Pnugnoboom 0:0