Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futsal-Sporting mauricio 89
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Semadeni is nu in balbezit. Heide onderschept slim de pass. Heide passt de bal met de wreef. Fröhlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröhlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Izzo is nu in balbezit. Izzo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaberg met een snelle inworp. Heide geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fröhlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröhlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futsal-Sporting - mauricio 89 0:1

20e minuut.
Heide is nu in balbezit. Maggetti rent richting de bal. Heide begaat een overtreding. Maggetti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Heide speelt de bal door. Klungelig pakt Fröhlin de bal. Plüss schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Plüss is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Thormann geeft een hoge lob. Fröhlin heeft problemen om de bal te vangen. Heide rent richting de bal. Fröhlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröhlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futsal-Sporting - mauricio 89 0:2

30e minuut.
Maggetti geeft een lange en hoge pass. Morocutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Schär verovert de bal door een tackle van achteren. Maissen rent richting de bal. Maissen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Thalmann met een snelle inworp. Jaberg geeft een hoge lob. Stettler kopt de bal weg. Heide is nu in balbezit. Heide schiet op doel. Ponte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futsal-Sporting 62%, mauricio 89 38%.
Futsal-Sporting - mauricio 89 0:2

57e minuut.
Kuschler onderschept slim de pass. Kuschler geeft een hoge lob. Daar is Thormann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morocutti is nu in balbezit. Morocutti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Neu trapt de bal weg van het doel. Thalmann is nu in balbezit. Graser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Graser krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Thalmann met een sublieme pass. Heide is nu in balbezit. Heide speelt de bal door. Fröhlin rent richting de bal. Fröhlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stettler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stettler met een sublieme pass. Christ rent richting de bal. Maissen rent richting de bal. Maissen passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stettler passt de bal in één keer door. Morocutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Christ is nu in balbezit. Morocutti onderschept slim de pass. Morocutti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futsal-Sporting 51%, mauricio 89 49%.
Futsal-Sporting - mauricio 89 0:2