Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Wadenkrampf fc sahara Ma
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimmer verovert de bal door een tackle van achteren. Rimmer probeert naar een medespeler te passen. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Silverhawk kopt de bal weg. Inworp. Klein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tellenbach is nu in balbezit. Tellenbach geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fayet met een sublieme pass. Ochsner rent richting de bal. Kopp maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kopp naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Jaccard bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaccard onderschept slim de pass. Jaccard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Wadenkrampf - fc sahara Ma 0:1

24e minuut.
Ochsner geeft een hoge lob. Di Zio probeert naar een medespeler te passen. Senti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tellenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tellenbach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tellenbach is nu in balbezit. Häfliger verovert de bal door een tackle van achteren. Häfliger passt de bal zonder na te denken. Jaccard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaccard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klein met een sublieme pass. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda verovert de bal door een tackle van achteren. Manfreda draait met de bal, schiet en ... Vanetta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Wadenkrampf - fc sahara Ma 1:1

41e minuut.
Rimmer rent richting de bal. Valente is nu in balbezit. Rimmer verovert de bal door een tackle van achteren. Häfliger rent richting de bal. Häfliger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tellenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellenbach met een sublieme pass. Manfreda rent richting de bal. Manfreda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Luder de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Wadenkrampf 48%, fc sahara Ma 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Wadenkrampf - fc sahara Ma 1:1

47e minuut.
Senti rent richting de bal. Senti speelt de bal door. Manfreda rent richting de bal. Manfreda draait met de bal, schiet en ... Daar is Luder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Häfliger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tellenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellenbach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Valente is nu in balbezit. Jaccard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rimmer. Rimmer krijgt een gele kaart. Jaccard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Wadenkrampf 40%, fc sahara Ma 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Wadenkrampf - fc sahara Ma 1:1