Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc sahara Ma Torpedo Wadenkrampf
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Senti is nu in balbezit. Senti speelt de bal door. Luder rent richting de bal. Manfreda verovert de bal door een tackle van achteren. Manfreda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Rimmer heeft problemen om de bal te vangen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaccard rent richting de bal. Valente is nu in balbezit. Valente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sahara Ma 50%, Torpedo Wadenkrampf 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc sahara Ma - Torpedo Wadenkrampf 0:0

47e minuut.
Som met een sublieme pass. Valente is nu in balbezit. Valente passt de bal met de wreef. Jaccard rent richting de bal. Jaccard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Rimmer onderschept slim de pass. Rimmer geeft een lange en hoge pass. Manfreda rent richting de bal. Manfreda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fuhrer komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Som bereikt de bal nog maar net als eerste. Som geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Di Zio de bal. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda haalt uit met een fantastische trap. Vanetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sahara Ma 47%, Torpedo Wadenkrampf 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc sahara Ma - Torpedo Wadenkrampf 0:0