Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
goncalo2005 Kreisliga United
Normal Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 40
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Hügelland geeft een lange en hoge pass. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban passt de bal met de wreef. Tărşolea speelt de bal door. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stolarczyk onderschept slim de pass. Stolarczyk geeft een lange en hoge pass. Horovăţ kopt de bal weg. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vidarsson geeft de bal voor. Buryta controleert de bal met de borst. Michel is nu in balbezit. Buryta onderschept slim de pass. Buryta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:1

23e minuut.
Volery rent richting de bal. Vidarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vidarsson geeft een hoge lob. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Von Steiger trapt de bal weg van het doel. Vidarsson kopt de bal weg. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gaspoz geeft de bal voor. Vidarsson is nu in balbezit. Vidarsson speelt de bal door. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Horovăţ heeft problemen om de bal te vangen. Horovăţ passt de bal in één keer door. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ... Von Steiger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:2

29e minuut.
Volery heeft problemen om de bal te vangen. Horovăţ is nu in balbezit. Vidarsson speelt de bal door. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Von Steiger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:3

34e minuut.
Volery rent richting de bal. Vidarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vidarsson geeft een hoge lob. Buryta krijgt zijn hoofd ertegen. Von Steiger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:4

35e minuut.
Vidarsson is nu in balbezit. Vidarsson geeft een lange en hoge pass. Tărşolea kopt de bal weg. Horovăţ heeft problemen om de bal te vangen. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:5

38e minuut.
Vidarsson rent richting de bal. Möckli is nu in balbezit. Vidarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vidarsson geeft een hoge lob. Buryta springt en kopt de bal. Von Steiger bokst de bal weg.

43e minuut.
Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson geeft een lange en hoge pass. Von Steiger met een sublieme pass. Ban geeft een lange en hoge pass. Horovăţ is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vidarsson neemt de hoekschop. Buryta krijgt zijn hoofd ertegen. Von Steiger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:6

45e minuut.
Germann rent richting de bal. Germann probeert naar een medespeler te passen. Michel is nu in balbezit. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goncalo2005 83%, Kreisliga United 17%.
goncalo2005 - Kreisliga United 0:7

47e minuut.
Von Steiger met een sublieme pass. Stolarczyk kopt de bal weg. Daar is Michel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Stolarczyk passt de bal met de wreef. Vidarsson geeft een lange en hoge pass. Michel heeft problemen om de bal te vangen. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Volery kopt de bal weg. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspoz rent richting de bal. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Paal! Na een snelle pass probeert Buryta de bal onder controle te krijgen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta draait met de bal, schiet en ... Michel probeert de bal aan de voet te houden. Buryta is nu in balbezit. Buryta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Möckli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Horovăţ de bal. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk speelt de bal door. Ban probeert naar een medespeler te passen. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:8

56e minuut.
Gämperle geeft de bal voor. Vidarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ met een sublieme pass. Buryta rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Möckli is nu in balbezit. Ban onderschept slim de pass. Ban probeert naar een medespeler te passen. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:9

65e minuut.
Stolarczyk geeft een hoge lob. Tărşolea speelt de bal door. Klungelig pakt Horovăţ de bal. Horovăţ schiet op doel. Von Steiger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:10

74e minuut.
Stolarczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea geeft de bal voor. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:11

75e minuut.
Horovăţ is nu in balbezit. Buryta is nu in balbezit. Horovăţ is nu in balbezit. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Von Steiger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:12

83e minuut.
Saluz met een sublieme pass. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
goncalo2005 - Kreisliga United 0:13

90e minuut.
Volery heeft problemen om de bal te vangen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buryta de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goncalo2005 87%, Kreisliga United 13%.
goncalo2005 - Kreisliga United 0:13