Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mauricio 89 Äntlikicker
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Jaria met een harde bal richting middenveld. Thalmann kopt de bal weg. Daar is Biaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fröhlin rent richting de bal. Fröhlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Incora onderschept slim de pass. Widmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Incora onderschept slim de pass. Incora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - Äntlikicker 0:1

26e minuut.
Heide speelt de bal door. Daar is Räss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Räss geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Christ de bal. Christ geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Meisel rent richting de bal. Heide rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meisel. Meisel krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Zuffi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schär bereikt de bal nog maar net als eerste. Incora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Incora moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Incora schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Schär is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schär zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fröhlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröhlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mauricio 89 - Äntlikicker 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mauricio 89 37%, Äntlikicker 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mauricio 89 - Äntlikicker 1:1

51e minuut.
Jeanneret geeft een hoge lob. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heide krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Lozza is nu in balbezit. Lozza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaberg met een snelle inworp. Heide geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Schär is nu in balbezit. Schär speelt de bal door. Daar is Fröhlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fröhlin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lozza de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mauricio 89 42%, Äntlikicker 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mauricio 89 - Äntlikicker 1:1