Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Äntlikicker mauricio 89
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Messer speelt de bal door. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann passt de bal zonder na te denken. Fröhlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröhlin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jaberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Thalmann de bal. Thalmann probeert naar een medespeler te passen. Fröhlin rent richting de bal. Fröhlin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nobs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gränni met een snelle inworp. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Äntlikicker - mauricio 89 0:1

32e minuut.
Messer passt de bal zonder na te denken. Kammer rent richting de bal. Kammer probeert naar een medespeler te passen. Popovic is nu in balbezit. Popovic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Fröhlin passt de bal in één keer door. Messer bereikt de bal nog maar net als eerste. Widmer begaat een overtreding. Widmer krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gränni met de inworp. Meisel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodenmann. Bodenmann krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Thalmann passt de bal in één keer door. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg geeft een hoge lob. Fröhlin rent richting de bal. Fröhlin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Äntlikicker 64%, mauricio 89 36%.
Äntlikicker - mauricio 89 0:1

66e minuut.
Christ geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mara met een snelle inworp. Daar is Kammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kammer schiet op doel. Neu bokst de bal weg.

87e minuut.
Nobs met een snelle inworp. Klungelig pakt Meisel de bal. Schär schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schär krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Äntlikicker 46%, mauricio 89 54%.
Äntlikicker - mauricio 89 0:1