Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pnugnoboom Futsal-Sporting
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Meichtry onderschept slim de pass. Maggetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meichtry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baumann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuschler heeft problemen om de bal te vangen. Gilgen is nu in balbezit. Gilgen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Noti verovert de bal door een tackle van achteren. Noti met een sublieme pass. Maissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Maissen rent richting de bal. Morocutti rent richting de bal. Morocutti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Di Vito de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ruiz met een sublieme pass. Stettler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stettler speelt de bal door. Morocutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti draait met de bal, schiet en ... Jäggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pfander rent richting de bal. Pfander geeft de bal voor. Klungelig pakt Baumann de bal. Maissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maissen schiet op doel. Jäggi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pnugnoboom 64%, Futsal-Sporting 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Pnugnoboom - Futsal-Sporting 0:0

57e minuut.
Maissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti rent richting de bal. Sachs bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti verovert de bal door een tackle van achteren. Morocutti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pnugnoboom 46%, Futsal-Sporting 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Pnugnoboom - Futsal-Sporting 0:0