Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pnugnoboom fc sahara Ma
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Manfreda speelt de bal door. Häfliger met een sublieme pass. Jaccard rent richting de bal. Jaccard haalt uit met een fantastische trap. Jäggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pnugnoboom - fc sahara Ma 0:1

23e minuut.
Di Vito is nu in balbezit. Di Vito geeft de bal voor. Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Gilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilgen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Silverhawk geeft een hoge lob. Kopp rent richting de bal. Pache begaat een overtreding. Kopp wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Silverhawk de bal onder controle te krijgen. Häfliger is nu in balbezit. Ganzoni begaat een overtreding. Ganzoni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pnugnoboom 64%, fc sahara Ma 36%.
Fc Pnugnoboom - fc sahara Ma 0:1

46e minuut.
Ilg passt de bal met de wreef. Daar is Ganzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganzoni geeft de bal voor. Gilgen is nu in balbezit. Gilgen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Manfreda is nu in balbezit. Manfreda probeert naar een medespeler te passen. Baumann rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Valente is nu in balbezit. Jaccard is nu in balbezit. Valente rent richting de bal. Jaccard rent richting de bal. Jaccard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pnugnoboom - fc sahara Ma 0:2

80e minuut.
Ehrlich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meichtry met de inworp. Ganzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzoni geeft een hoge lob. Vanetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pnugnoboom 51%, fc sahara Ma 49%.
Fc Pnugnoboom - fc sahara Ma 0:2