Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
goncalo2005 mauricio 89
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Widmer geeft een hoge lob. Daar is Jaberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaberg passt de bal in één keer door. Fröhlin is nu in balbezit. Fröhlin draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Marazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Marazzi geeft een lange en hoge pass. Hubacher rent richting de bal. Jeanneret bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann speelt de bal door. Fröhlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröhlin schiet op doel. Michel probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Germann rent richting de bal. Fröhlin is nu in balbezit. Heide rent richting de bal. Fröhlin rent richting de bal. Fröhlin draait met de bal, schiet en ... Von Steiger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rüfenacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Schär verovert de bal door een tackle van achteren. Schär geeft de bal voor. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gämperle verovert de bal door een tackle van achteren. Gämperle met een sublieme pass. Jeanneret bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goncalo2005 65%, mauricio 89 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
goncalo2005 - mauricio 89 0:0

89e minuut.
Daar is Widmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitreski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitreski passt de bal zonder na te denken. Hubacher is nu in balbezit. Hubacher schiet op doel. Neu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goncalo2005 61%, mauricio 89 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
goncalo2005 - mauricio 89 0:0