Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mauricio 89 goncalo2005
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Germann met de inworp. Mitreski is nu in balbezit. Thalmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mitreski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mitreski kan niet meer verder spelen. Morf komt het veld opgelopen. Morf zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Schär passt de bal met de wreef. Fröhlin rent richting de bal. Vailati begaat een overtreding. Vailati krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi passt de bal in één keer door. Heide rent richting de bal. Heide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zuffi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gränni komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Gämperle met een snelle inworp. Möckli is nu in balbezit. Heide maakt een afschuwelijke overtreding. Heide krijgt een gele kaart. Möckli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Möckli met een snel genomen vrije trap. Hubacher rent richting de bal. Hubacher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Neu trapt de bal weg. Jaberg kopt de bal weg. Marazzi heeft problemen om de bal te vangen. Fröhlin verovert de bal door een tackle van achteren. Fröhlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Germann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann verovert de bal door een tackle van achteren. Thalmann met een sublieme pass. Fröhlin rent richting de bal. Fröhlin draait met de bal, schiet en ... Von Steiger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gränni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Jaberg de bal. Jaberg draait met de bal, schiet en ... Von Steiger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Thalmann met een sublieme pass. Fröhlin rent richting de bal. Germann verovert de bal door een tackle van achteren. Heide verovert de bal door een tackle van achteren. Heide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mauricio 89 - goncalo2005 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mauricio 89 51%, goncalo2005 49%.
mauricio 89 - goncalo2005 1:0

47e minuut.
Christ verovert de bal door een tackle van achteren. Christ passt de bal in één keer door. Schär probeert naar een medespeler te passen. Fröhlin is nu in balbezit. Fröhlin draait met de bal, schiet en ... Von Steiger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Schär rent richting de bal. Schär speelt de bal door. Michel rent richting de bal. Fröhlin onderschept slim de pass. Fröhlin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Christ geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gämperle met de inworp. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht draait met de bal, schiet en ... Neu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mauricio 89 - goncalo2005 1:1

78e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi geeft een lange en hoge pass. Rüfenacht heeft problemen om de bal te vangen. Hubacher is nu in balbezit. Hubacher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Schär is nu in balbezit. Schär geeft een hoge lob. Vailati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vailati geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mauricio 89 46%, goncalo2005 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mauricio 89 - goncalo2005 1:1