Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Äntlikicker Kreisliga United
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 25.4
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Messer onderschept slim de pass. Messer geeft een lange en hoge pass. Meisel kopt de bal weg. Popovic is nu in balbezit. Popovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Messer geeft de bal voor. Sollberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic onderschept slim de pass. Popovic haalt uit met een fantastische trap. Busisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Äntlikicker - Kreisliga United 1:0

15e minuut.
Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer met een sublieme pass. Mfumu rent richting de bal. Kammer verovert de bal door een tackle van achteren. Kammer geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Meisel geeft een hoge lob. Mara rent richting de bal. Mara geeft de bal voor. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Busisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Busisi met een sublieme pass. Grümpel kopt de bal weg. Rossi rent richting de bal. Rohner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohner schiet op doel. Jaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaria speelt de bal door. Mfumu kopt de bal weg. Räss bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohner verovert de bal door een tackle van achteren. Rohner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Äntlikicker - Kreisliga United 1:1

30e minuut.
Ranzig speelt de bal door. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer met een sublieme pass. Popovic rent richting de bal. Popovic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Äntlikicker 51%, Kreisliga United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Äntlikicker - Kreisliga United 1:1

56e minuut.
Ranzig passt de bal met de wreef. Popovic is nu in balbezit. Popovic passt de bal zonder na te denken. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Rossi met een snelle inworp. Mfumu is nu in balbezit. Mfumu geeft de bal voor. Rohner krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cavin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ranzig met een sublieme pass. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer passt de bal zonder na te denken. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Grümpel met een sublieme pass. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri geeft de bal voor. Cavin rent richting de bal. Cavin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Äntlikicker 51%, Kreisliga United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Äntlikicker - Kreisliga United 1:1