Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pnugnoboom goncalo2005
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Möckli heeft problemen om de bal te vangen. Ganzoni rent richting de bal. Ganzoni passt de bal in één keer door. Gilgen is nu in balbezit. Gilgen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Mitreski heeft problemen om de bal te vangen. Mitreski geeft de bal voor. Hubacher is nu in balbezit. Hubacher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Marazzi kopt de bal weg. Germann is nu in balbezit. Baumann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baumann krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Meichtry met een snelle inworp. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann speelt de bal door. Ganzoni rent richting de bal. Ganzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pnugnoboom - goncalo2005 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pnugnoboom 36%, goncalo2005 64%.
Fc Pnugnoboom - goncalo2005 1:0

47e minuut.
Michel is nu in balbezit. Ganzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilgen draait met de bal, schiet en ... Von Steiger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Marazzi onderschept slim de pass. Marazzi geeft de bal voor. Gärtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitreski onderschept slim de pass. Mitreski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pnugnoboom 47%, goncalo2005 53%.
Fc Pnugnoboom - goncalo2005 1:0