Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Wadenkrampf Äntlikicker
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jaria trapt de bal weg. Tellenbach kopt de bal weg. Räss rent richting de bal. Manfreda onderschept slim de pass. Manfreda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tellenbach rent richting de bal. Tellenbach geeft de bal voor. Daar is Räss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda draait met de bal, schiet en ... Jaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Tellenbach met een sublieme pass. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda draait met de bal, schiet en ... Lozza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Wadenkrampf - Äntlikicker 1:0

24e minuut.
Nobs passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klein neemt de hoekschop. Rimmer is nu in balbezit. Rimmer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ranzig is nu in balbezit. Rimmer onderschept slim de pass. Rimmer met een sublieme pass. Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda haalt uit met een fantastische trap. Jaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Biaggi heeft problemen om de bal te vangen. Senti verovert de bal door een tackle van achteren. Senti passt de bal in één keer door. Manfreda is nu in balbezit. Manfreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Clown rent richting de bal. Clown geeft de bal voor. Meisel controleert de bal met de borst. Incora rent richting de bal. Incora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klein geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rimmer de bal. Incora speelt de bal door. Daar is Popovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Wadenkrampf 34%, Äntlikicker 66%.
Torpedo Wadenkrampf - Äntlikicker 1:0

64e minuut.
Manfreda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozza. Manfreda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rimmer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manfreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreda schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Wadenkrampf 34%, Äntlikicker 66%.
Torpedo Wadenkrampf - Äntlikicker 1:0