Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kreisliga United Futsal-Sporting
4-4-2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 15.4
solid Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Rossi geeft een lange en hoge pass. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Futsal-Sporting 1:0

8e minuut.
Horovăţ passt de bal zonder na te denken. Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Turri met een sublieme pass. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Futsal-Sporting 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Kuschler de bal. Rossi rent richting de bal. Rossi met een sublieme pass. Klungelig pakt Horovăţ de bal. Horovăţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Grümpel de bal. Grümpel geeft de bal voor. Buryta kopt de bal weg. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Futsal-Sporting 3:0

23e minuut.
Semadeni is nu in balbezit. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stolarczyk met een sublieme pass. Semadeni is nu in balbezit. Horovăţ onderschept slim de pass. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Ponte bokst de bal weg.

27e minuut.
Plüss onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Horovăţ krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Semadeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rossi zal de hoekschop nemen. Buryta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Futsal-Sporting 4:0

32e minuut.
Stettler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Rossi probeert naar een medespeler te passen. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Buryta schiet op doel. Izzo probeert naar een medespeler te passen. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 40%, Futsal-Sporting 60%.
Kreisliga United - Futsal-Sporting 4:0

47e minuut.
Semadeni is nu in balbezit. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Futsal-Sporting 5:0

56e minuut.
Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta passt de bal zonder na te denken. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ schiet op doel. Ponte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel. Ponte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Grunda verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Horovăţ de bal. Horovăţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk speelt de bal door. Rossi probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Ponte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Futsal-Sporting 6:0

70e minuut.
Semadeni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rossi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horovăţ controleert de bal met de borst. Horovăţ schiet op doel. Ponte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Izzo heeft problemen om de bal te vangen. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Futsal-Sporting 7:0

79e minuut.
Turri passt de bal in één keer door. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Horovăţ de bal. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Ponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Ponte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Futsal-Sporting 8:0

85e minuut.
Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta passt de bal in één keer door. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Ponte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Futsal-Sporting 9:0

88e minuut.
Turri neemt de hoekschop. Klungelig pakt Stettler de bal. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ schiet op doel. Na een snelle pass probeert Semadeni de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Futsal-Sporting 10:0

90e minuut.
Grunda probeert naar een medespeler te passen. Saluz met een sublieme pass. Rossi probeert naar een medespeler te passen. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 28%, Futsal-Sporting 72%.
Kreisliga United - Futsal-Sporting 10:0