Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futsal-Sporting Kreisliga United
Normal Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15 gemiddelde waardering 39
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Daar is Kuschler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidarsson is nu in balbezit. Vidarsson geeft een lange en hoge pass. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Horovăţ passt de bal zonder na te denken. Izzo is nu in balbezit. Izzo passt de bal met de wreef. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futsal-Sporting - Kreisliga United 0:1

13e minuut.
Buryta schiet op doel. Semadeni probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vidarsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buryta rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tărşolea neemt de hoekschop. Stettler heeft problemen om de bal te vangen. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futsal-Sporting - Kreisliga United 0:2

23e minuut.
Buryta geeft een hoge lob. Daar is Semadeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Ponte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futsal-Sporting - Kreisliga United 0:3

25e minuut.
Graser kopt de bal weg. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk passt de bal zonder na te denken. Buryta heeft problemen om de bal te vangen. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futsal-Sporting - Kreisliga United 0:4

34e minuut.
Izzo geeft een hoge lob. Inworp. Tărşolea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Maissen de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vidarsson rent richting de bal. Vidarsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Izzo de bal. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futsal-Sporting - Kreisliga United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futsal-Sporting 80%, Kreisliga United 20%.
Futsal-Sporting - Kreisliga United 0:5

48e minuut.
Plüss bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta verovert de bal door een tackle van achteren. Buryta passt de bal met de wreef. Horovăţ heeft problemen om de bal te vangen. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Saluz geeft een lange en hoge pass. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta onderschept slim de pass. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Izzo passt de bal in één keer door. Saluz rent richting de bal. Saluz geeft een hoge lob. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ schiet op doel. Ponte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Buryta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plüss onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tărşolea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buryta kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ban kopt de bal weg. Klungelig pakt Stolarczyk de bal. Maissen maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Maissen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maissen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Izzo kan de bal niet met de borst controleren. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo begaat een overtreding. Buryta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Horovăţ komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Maggetti is nu in balbezit. Maggetti speelt de bal door. Klungelig pakt Plüss de bal. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futsal-Sporting - Kreisliga United 0:6

59e minuut.
Grunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk geeft een hoge lob. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vidarsson geeft een hoge lob. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea passt de bal zonder na te denken. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Plüss verovert de bal door een tackle van achteren. Ban rent richting de bal. Ban passt de bal in één keer door. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Vidarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolarczyk is nu in balbezit. Stettler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vidarsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Semadeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futsal-Sporting - Kreisliga United 0:7

78e minuut.
Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk geeft een hoge lob. Stettler probeert de bal aan de voet te houden. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tărşolea met de inworp. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel. Ponte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futsal-Sporting 81%, Kreisliga United 19%.
Futsal-Sporting - Kreisliga United 0:7