Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VC Montreux Zebest Eagles FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Morini is nu in balbezit. Morini geeft een lange en hoge pass. Brügger rent richting de bal. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen passt de bal zonder na te denken. Bader bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann onderschept slim de pass. Aeschlimann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Bartlomé rent richting de bal. Abegglen onderschept slim de pass. Abegglen speelt de bal door. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Aeschlimann is nu in balbezit. Abegglen rent richting de bal. Aeschlimann rent richting de bal. Abegglen rent richting de bal. Abegglen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Morini rent richting de bal. Zwahlen onderschept slim de pass. Zwahlen geeft een lange en hoge pass. Tschuor is nu in balbezit. Tschuor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Montreux 58%, Zebest Eagles FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VC Montreux - Zebest Eagles FC 0:0

60e minuut.
Bartlomé kopt de bal weg. Aeschlimann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morini bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VC Montreux - Zebest Eagles FC 0:1

69e minuut.
Bartlomé passt de bal met de wreef. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen passt de bal zonder na te denken. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Montreux 56%, Zebest Eagles FC 44%.
VC Montreux - Zebest Eagles FC 0:1