Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zebest Eagles FC VC Montreux
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Clown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dick is nu in balbezit. Dick geeft de bal voor. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Nacht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dick rent richting de bal. Dick geeft de bal voor. Aeschlimann springt en kopt de bal. Luzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bartlomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartlomé maakt een afschuwelijke overtreding. Bartlomé krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bartlomé speelt de bal door. Clown is nu in balbezit. Clown passt de bal in één keer door. Bachmann rent richting de bal. Bachmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gini verovert de bal door een tackle van achteren. Silberling is nu in balbezit. Silberling passt de bal in één keer door. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lauterburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauterburg speelt de bal door. Silberling geeft een hoge lob. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zebest Eagles FC 39%, VC Montreux 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zebest Eagles FC - VC Montreux 0:0

48e minuut.
Lauterburg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gini rent richting de bal. Gini passt de bal in één keer door. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gini geeft de bal voor. Lauterburg heeft problemen om de bal te vangen. Röthlisberger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Röthlisberger krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Doeltrap. Volery met een harde bal richting middenveld. Abegglen heeft problemen om de bal te vangen. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zebest Eagles FC - VC Montreux 1:0

55e minuut.
Abegglen rent richting de bal. Abegglen geeft een hoge lob. Luzzi probeert naar een medespeler te passen. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Silberling passt de bal zonder na te denken. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silberling. Silberling krijgt een gele kaart. Clown wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Aeschlimann passt de bal zonder na te denken. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartlomé schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bartlomé krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Bader geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nacht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abegglen is nu in balbezit. Abegglen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zebest Eagles FC - VC Montreux 2:0

76e minuut.
Silberling raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Papst komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zebest Eagles FC 46%, VC Montreux 54%.
Zebest Eagles FC - VC Montreux 2:0