Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc baden AC Heiland
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Engel geeft de bal voor. Räuber heeft problemen om de bal te vangen. Hotz speelt de bal door. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Hotz passt de bal zonder na te denken. Fontana is nu in balbezit. Kohler is nu in balbezit. Fontana onderschept slim de pass. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - AC Heiland 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc baden 38%, AC Heiland 62%.
fc baden - AC Heiland 1:0

55e minuut.
Spina geeft een hoge lob. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux probeert naar een medespeler te passen. Affolter bereikt de bal nog maar net als eerste. Affolter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fux speelt de bal door. Klungelig pakt Affolter de bal. Dürrenmatt rent richting de bal. Affolter is nu in balbezit. Affolter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ellenberger kan de bal niet met de borst controleren. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux speelt de bal door. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc baden 42%, AC Heiland 58%.
fc baden - AC Heiland 1:0