Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:26
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.13 [del]
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3099
FC Starköl Neuchâtel F.C.
352 Tactiek DEF-541
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 18.5
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Zazvonil verovert de bal door een tackle van achteren. Zazvonil geeft de bal voor. Klungelig pakt Fürst de bal. Ceariba rent richting de bal. Ceariba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Seiler geeft een hoge lob. Gandín kopt de bal weg. Gfeller rent richting de bal. Zazvonil verovert de bal door een tackle van achteren. Zazvonil haalt uit met een fantastische trap. Paal! Troxler bokst de bal weg.

7e minuut.
Zazvonil passt de bal met de wreef. Belada met een sublieme pass. Klungelig pakt Ceariba de bal. Ceariba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gandín geeft een lange en hoge pass. Daar is Ceariba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belada bereikt de bal nog maar net als eerste. Belada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ceariba rent richting de bal. Ceariba schiet op doel. Badertscher heeft problemen om de bal te vangen. Gandín geeft een lange en hoge pass. Troxler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Fürst met een snelle inworp. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Gäumann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gäumann krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Fürst geeft een hoge lob. Kunsági probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belada probeert naar een medespeler te passen. Zazvonil rent richting de bal. Zazvonil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Delacretaz is nu in balbezit. Belada onderschept slim de pass. Belada speelt de bal door. Zazvonil rent richting de bal. Zazvonil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 1:0

30e minuut.
Kunsági kopt de bal weg. Ceariba rent richting de bal. Belada speelt de bal door. Zazvonil is nu in balbezit. Zazvonil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 2:0

35e minuut.
Kunsági is nu in balbezit. Kunsági passt de bal in één keer door. Daar is Schild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 28%, Neuchâtel F.C. 72%.
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 2:0

52e minuut.
Świerad speelt de bal door. Cantù rent richting de bal. Cantù passt de bal in één keer door. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Belada speelt de bal door. Fürst rent richting de bal. Ceariba verovert de bal door een tackle van achteren. Ceariba schiet op doel. Troxler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cantù passt de bal zonder na te denken. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba geeft de bal voor. Zazvonil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 3:0

58e minuut.
Schild rent richting de bal. Belada verovert de bal door een tackle van achteren. Belada speelt de bal door. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 4:0

59e minuut.
Furrer met een sublieme pass. Delacretaz rent richting de bal. Zazvonil onderschept slim de pass. Ceariba rent richting de bal. Ceariba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 5:0

67e minuut.
Kunsági probeert naar een medespeler te passen. Belada is nu in balbezit. Belada passt de bal zonder na te denken. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 6:0

74e minuut.
Kunsági probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kunsági met een sublieme pass. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba haalt uit met een fantastische trap. Troxler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 7:0

76e minuut.
Belada is nu in balbezit. Belada probeert naar een medespeler te passen. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bullo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gandín met de inworp. Schild bereikt de bal nog maar net als eerste. Belada verovert de bal door een tackle van achteren. Belada geeft de bal voor. Daar is Fürst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kunsági rent richting de bal. Kunsági geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gfeller de bal. Zazvonil is nu in balbezit. Zazvonil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 8:0

87e minuut.
Gómez Somavilla speelt de bal door. Ceariba rent richting de bal. Belada speelt de bal door. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil schiet op doel. Troxler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 14%, Neuchâtel F.C. 86%.
FC Starköl - Neuchâtel F.C. 9:0