Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glatzesträhler Lozärn Neuchâtel F.C.
442_2 Tactiek DEF-541
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 19.6
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Gäumann met de inworp. Delacretaz rent richting de bal. Furrer rent richting de bal. Furrer haalt uit met een fantastische trap. Proteasa probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Interisti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Interisti met een sublieme pass. Ransdorf is nu in balbezit. Ransdorf passt de bal zonder na te denken. Sosin is nu in balbezit. Sosin schiet op doel. De bal raakt de paal. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melinte zal de hoekschop nemen. Ransdorf is nu in balbezit. Ransdorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 1:0

6e minuut.
Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf geeft de bal voor. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... Gfeller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schitelea neemt de hoekschop. Sosin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 2:0

9e minuut.
Feyzullayev probeert naar een medespeler te passen. Ransdorf heeft problemen om de bal te vangen. Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev geeft een hoge lob. Sosin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
George geeft de bal voor. Gfeller rent richting de bal. Ransdorf onderschept slim de pass. Sosin is nu in balbezit. Sosin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 3:0

18e minuut.
Feyzullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Fürst speelt de bal door. Sosin is nu in balbezit. Ransdorf is nu in balbezit. Ransdorf haalt uit met een fantastische trap. Troxler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ransdorf rent richting de bal. Ransdorf schiet op doel. Troxler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 4:0

25e minuut.
Doeltrap. Interisti trapt de bal weg van het doel. Feyzullayev kopt de bal weg. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin haalt uit met een fantastische trap. Troxler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Schild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sosin de bal. Sosin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gäumann met een sublieme pass. Delacretaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matys. Matys krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Melinte met de inworp. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev geeft de bal voor. Sosin springt en kopt de bal. Troxler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 5:0

36e minuut.
Troxler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schitelea met de inworp. Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 6:0

38e minuut.
Fürst geeft een hoge lob. George is nu in balbezit. George geeft de bal voor. Ransdorf rent richting de bal. Ransdorf draait met de bal, schiet en ... Troxler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gäumann is nu in balbezit. Matys onderschept slim de pass. Matys geeft een hoge lob. Ransdorf is nu in balbezit. Ransdorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 7:0

45e minuut.
Gäumann rent richting de bal. Melinte verovert de bal door een tackle van achteren. Melinte met een sublieme pass. Ransdorf rent richting de bal. Ransdorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 31%, Neuchâtel F.C. 69%.
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 8:0

51e minuut.
Furrer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matys. Furrer raakt geblesseerd tijdens het duel. Schild zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Proteasa probeert de bal aan de voet te houden. Furrer is nu in balbezit. Furrer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea met een sublieme pass. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev geeft de bal voor. Sosin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gäumann kopt de bal weg. Delacretaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea met een sublieme pass. Ransdorf is nu in balbezit. Ransdorf draait met de bal, schiet en ... Troxler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 9:0

65e minuut.
Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf rent richting de bal. Ransdorf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Reimann kopt de bal weg. Ransdorf heeft problemen om de bal te vangen. Seiler is nu in balbezit. Ransdorf onderschept slim de pass. Ransdorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Matys geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melinte de bal. Melinte geeft een hoge lob. Schitelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schitelea geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 10:0

75e minuut.
Schitelea geeft de bal voor. Melinte kopt de bal weg. Feyzullayev met een sublieme pass. Daar is Ransdorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ransdorf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Quillet geeft een lange en hoge pass. Gäumann kopt de bal weg. Sosin is nu in balbezit. Ransdorf is nu in balbezit. Ransdorf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Schitelea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ransdorf rent richting de bal. Ransdorf geeft de bal voor. Melinte rent richting de bal. Melinte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 11:0

86e minuut.
Schitelea controleert de bal met de borst. Schitelea geeft een hoge lob. Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 27%, Neuchâtel F.C. 73%.
Glatzesträhler Lozärn - Neuchâtel F.C. 12:0