Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:21
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.13 [del]
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
FC Starköl VC Montreux
343 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Bader probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cantù zal de hoekschop nemen. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceariba rent richting de bal. Ceariba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 1:0

5e minuut.
Ceariba rent richting de bal. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bader verovert de bal door een tackle van achteren. Ceariba verovert de bal door een tackle van achteren. Ceariba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bartlomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov onderschept slim de pass. Asenov passt de bal zonder na te denken. Daar is Zazvonil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zazvonil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Luzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Belada de bal. Belada geeft de bal voor. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel. Luzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 2:0

15e minuut.
Kobel speelt de bal door. Bartlomé rent richting de bal. Belada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zazvonil de bal. Zazvonil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 3:0

20e minuut.
Bader probeert naar een medespeler te passen. Bean heeft problemen om de bal te vangen. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba draait met de bal, schiet en ... Luzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 4:0

27e minuut.
Cantù zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asenov is nu in balbezit. Asenov geeft de bal voor. Zazvonil is nu in balbezit. Zazvonil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 5:0

29e minuut.
Kobel geeft de bal voor. Cantù geeft een lange en hoge pass. Asenov is nu in balbezit. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 6:0

32e minuut.
Zahner met de inworp. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gandín krijgt een gele kaart. Clown raakt geblesseerd tijdens het duel. Clown zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 6:1

35e minuut.
Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Belada speelt de bal door. Zazvonil rent richting de bal. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ceariba passt de bal met de wreef. Daar is Asenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov probeert naar een medespeler te passen. Zazvonil heeft problemen om de bal te vangen. Zazvonil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Świerad speelt de bal door. Asenov rent richting de bal. Asenov geeft een lange en hoge pass. Ceariba rent richting de bal. Ceariba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 7:1

41e minuut.
Belada bereikt de bal nog maar net als eerste. Belada passt de bal zonder na te denken. Bader bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil onderschept slim de pass. Zazvonil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 8:1

42e minuut.
Belada rent richting de bal. Belada geeft de bal voor. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil haalt uit met een fantastische trap. Luzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Belada probeert naar een medespeler te passen. Gandín bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gämperle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 30%, VC Montreux 70%.
FC Starköl - VC Montreux 8:1

46e minuut.
Clown probeert naar een medespeler te passen. Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Bader bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil onderschept slim de pass. Zazvonil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil is nu in balbezit. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil is nu in balbezit. Zazvonil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 9:1

61e minuut.
Klungelig pakt Belada de bal. Belada speelt de bal door. Gandín rent richting de bal. Gandín geeft een hoge lob. Zazvonil springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kunsági passt de bal zonder na te denken. Gandín bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zazvonil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zazvonil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 10:1

77e minuut.
Asenov probeert naar een medespeler te passen. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil passt de bal met de wreef. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bader bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov is nu in balbezit. Asenov draait met de bal, schiet en ... Zazvonil probeert de bal aan de voet te houden. Luzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zazvonil maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 11:1

79e minuut.
Kunsági passt de bal met de wreef. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba passt de bal zonder na te denken. Zazvonil rent richting de bal. Zazvonil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil probeert naar een medespeler te passen. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - VC Montreux 12:1

86e minuut.
Asenov geeft een lange en hoge pass. Zazvonil kan de bal niet met de borst controleren. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba onderschept slim de pass. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov is nu in balbezit. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bartlomé passt de bal zonder na te denken. Gandín rent richting de bal. Gandín geeft de bal voor. Zazvonil rent richting de bal. Zazvonil schiet op doel. Luzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 16%, VC Montreux 84%.
FC Starköl - VC Montreux 12:1