Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc baden SICILIA CH
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Engel geeft een lange en hoge pass. Szulca kopt de bal weg. Müntschi is nu in balbezit. Müntschi haalt uit met een fantastische trap. Russo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - SICILIA CH 0:1

11e minuut.
Macaluso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casado rent richting de bal. Casado geeft een hoge lob. Müntschi is nu in balbezit. Müntschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Szulca rent richting de bal. Ellenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Ellenberger probeert naar een medespeler te passen. Fontana is nu in balbezit. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Giudici verovert de bal door een tackle van achteren. Giudici passt de bal in één keer door. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Beullens met de inworp. Lalín bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalín met een sublieme pass. Müntschi rent richting de bal. Müntschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Stohler de bal onder controle te krijgen. Hotz rent richting de bal. Hotz passt de bal met de wreef. Shalou rent richting de bal. Shalou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Beullens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ludačka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Narr de bal. Stohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc baden 57%, SICILIA CH 43%.
fc baden - SICILIA CH 0:1

50e minuut.
Passani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ludačka met de inworp. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintelier geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Szulca geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Engel de bal onder controle te krijgen. Müntschi is nu in balbezit. Müntschi haalt uit met een fantastische trap. Russo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - SICILIA CH 0:2

72e minuut.
Beullens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szulca rent richting de bal. Szulca probeert naar een medespeler te passen. Müntschi is nu in balbezit. Müntschi schiet op doel. Engel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - SICILIA CH 0:3

79e minuut.
Casado rent richting de bal. Macaluso verovert de bal door een tackle van achteren. Macaluso probeert naar een medespeler te passen. Fontana rent richting de bal. Fontana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Casado geeft de bal voor. Beullens kopt de bal weg. Daar is Ellenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müntschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntschi haalt uit met een fantastische trap. Russo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Christ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Shalou de bal. Shalou passt de bal met de wreef. Müntschi is nu in balbezit. Müntschi schiet op doel. Russo bokst de bal weg.

89e minuut.
Ludačka rent richting de bal. Ludačka geeft een hoge lob. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintelier verovert de bal door een tackle van achteren. Quintelier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc baden 53%, SICILIA CH 47%.
fc baden - SICILIA CH 0:3